camping vriezer / koelbox

IMG_2710

Koelbox voor op de camping

Deze koelbox is werkelijk het mooiste product ooit op de marlt gebracht. Hij is voorzien van een compressor, heeft een inhoud van 100 liter, werkt op 110, 220, 12 en 24 Volt en de temperatuur is in te stellen tot – 18 graden. Door de hoge isolatiewaarde is de genoemde temperatuur zelfs bereikbaar als het echt warm is. Als je van ijs houd dan is hij zo terug verdiend. Je neemt hem mee naar de supermarkt en alles blijft heerlijk op temperatuur. terwijl je buren zich scheel betalen aan de ijsjes op de camping in het buitenland eet jij onbeperkt ijs uit de supermarkt voor slechts een paar dubbeltjes. En wat denkt u van één keer per week naar de supermarkt i.p.v. dagelijks.

IMG_2708

IMG_2707

IMG_2706

IMG_2705

Geef een reactie