Professionele eindversterker voor 2 meter

IMG_2664

De getoonde eindversterker bestaat uit twee (drie)losse delen

De onderste kast is een hoogspanningsvoeding en de kast er boven is de werkelijke eindtrap De installatie werkt op 110 Volt, maar er zit een originele transformator bij zodat hij ook geschikt is voor 220 Volt

IMG_2666

De kast wordt met één kabel aan elkaar gezet en voor het schakelen kunnen er aan de achterkant nog twee relais worden aangebracht.

IMG_2668

Aan de binnenzijde van de versterker zit een 4CX250R die volgens de gegevens 350 Watt zou moeten leveren. Een project waar ik zelf helaas nooit aan toe ben gekomen.

IMG_2694

 

De binnenkant is voorzien van een zware legger voor afstemming van het geheel. Afstemmen gebeurd via de buitenzijde. De kast is beveiligd met een deurschakelaar om ongelukjes te voorkomen. bovendien zit er aan de binnenkant een geïsoleerde elektrode om de  hoogspanning kort te sluiten tijdens onderhoud .

Geef een reactie