radio en televisie tuner

IMG_2634Wat zal dit dan nu weer zijn? Een stapel oude rommel of een zeer welkome ontvanger? Nou, daar gaat hij dan!

Het is een digitale radiotuner.
Het is een televisieontvanger
Er zit een versterker in.
En er zit zelfs nog een losse surround versterker bij

IMG_2636

 

Voor zijn tijd was dit het neusje van de zalm. Een losse tv ontvanger van Phillips Matchline waar een losse monitor op aan werd gesloten. Een zeer waardevol systeem, echter gingen de monitors helaas niet zo lang mee. Nu ook nog eens de televisiezenders meer en meer overgaan naar de digitale techniek word het apparaat steeds minder interessant. Maar voor amateur televisie is deze ontvanger nog steeds goed bruikbaar. Denk alleen eens aan het frequentiespectrum van zowel de tv kanalen als de 3 meter signalen die dit apparaat kan ontvangen. Uiteraard zitten er nog wel de ouderwetse scarts aansluitingen aan de achterzijde. Drie in en één uit.

de meest linkse kast onderaan is volgens mij een kabel decoder met kaartlezer?

 

IMG_2635

 

Geef een reactie